Hazırlık Sınıfı Yıl İçi Başarı Puanı ve 4 Haziran Final Sınavı Listeleri

2023-2024 Akademik Yılı Hazırlık sınıfı Yıl İçi Başarı Puanınızı  yobs.iyte.edu.tr  adresinden öğrenebilirsiniz.

Bunun için:

1) yobs.iyte.edu.tr adresine girin ve üstteki “Öğrenci Girişi” sekmesine tıklayın.

2) Sisteme giriş yapın.

3) Açılan sayfanın üst kısmında yer alan “Değerlendirme Sonuçları için Tıklayınız” yazan butona tıklayın.

4) Açılan penceredeki “Yıl İçi Ortalaması” sekmesinden sınav notunuzu ve başarı durumunuzu görebilirsiniz. 60 ve üzeri alan ve devam şartını yerine getirmiş olan öğrenciler Final Sınavına girebilirler.

Siteye girişle ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz bulentyigitalp@iyte.edu.tr veya bilalkoc@iyte.edu.tr adreslerine mail atabilirler.

Yıl Sonu Başarı Puanınız (Hazırlık mezuniyet puanı) Yıl İçi Başarı Puanınızın %60’ı ve Final Sınavı puanınızın %40’ı alınarak elde edilecektir. Yıl İçi Başarı Puanınız kaç olursa olsun Final Sınavından en az 50 puan almanız gerekmektedir.

Yıl Sonu Başarı Puanı 60 ve üzeri olan öğrenciler Hazırlık sınıfından mezun sayılırlar.

Final Sınavının 4 Haziran’da yapılacak olan yazılı oturumuna ait sınav listelerine aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz:

2023-2024 FİNAL SINAVI SINIF LİSTESİ 04.06.2024