Öğrenci Temsilciliği

Değerli Öğrencilerimiz,
Öğrenci Temsilciliği ile ilgili detaylı bilgi aşağıdadır:
Öğrenci Temsilcisinin Görev ve Yetkileri
1. Sınıf Temsilcisi ve Sınıf Temsilcisi Yardımcısı her sınıftan oy çokluğuyla belirlenir.
2. Sınıf Temsilcileri Yüksekokul öğrencilerini ilgilendiren konu ve sorunlarda Yüksekokul öğrencilerini temsil eder.
3. Sınıf Temsilcisi Öğrenci Temsilciliği Kurulu’nun hazırlamış olduğu toplantı takvimine uymakla yükümlüdür. Kendisinin katılamayacağı durumlarda yerine Sınıf Temsilcisi Yardımcısı vekalet eder.
4. Sınıf Temsilcisi sınıfın danışman öğretmeni tarafından yapılacak duyuruların sınıf arkadaşlarına ulaşmasında yardımcı olur.
5. Sınıf Temsilcisi sınıfın fiziki koşulları ile ilgili gözlemlediği eksiklikleri, sorunları sınıfın danışman öğretmenine iletir.
6. Sınıf Temsilcisi gerekli durumlarda okul idaresi ile işbirliği içinde çalışır.