YDYO Sosyal Sorumluluk Birimi’ne Katılım Duyurusu

Aşağıdaki bağlantısı verilen Google dökümanına ad/soyad/ öğrenci numaranızı yazarak siz de topluluğumuzda yerinizi alabilirsiniz.

YDYO Sosyal Sorumluluk Birimi Nedir?

YDYO öğrencilerinin katılımıyla eğitsel ve sosyal projeler geliştirir, aktiviteler düzenler. Böylece, öğrencilerin akademik, sosyal ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunur ve toplumsal konularda farkındalık geliştirmelerini sağlar.

YDYO Sosyal Sorumluluk Biriminde yer alan öğrenciler ne yapar?

• Yüksekokul tarafından geliştirilen proje ve düzenlenen etkinliklerde aktif rol alır.
  • Yapılan proje ve aktivitelerin duyurusunun yapılmasında yardımcı olur.
  • Her türlü proje ve aktivitenin yürütülmesinde destek sağlar.

YDYO Sosyal Sorumluluk Biriminde yer almak için ne yapmalısınız?

12.10.2022 tarihine kadar paylaşılan Google dokümanına isminizi yazmanız ve sonrasında Microsoft Teams üzerinden yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.