2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ders Seçecek Lisans Programı Öğrencilerimizin Dikkatine!

Seçmeli dil dersleri 2. sınıftan itibaren alınabilmektedir.

Seçmeli dil derslerinin ön koşulları ile ilgili Senato kararı aşağıda yer almakta olup bu koşul doğrultusunda başvuracak öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçe ile birlikte akademik yıl başlamadan önce ilgili dersin öğretim elemanına ve ydyo@iyte.edu.tr adresine başvurmaları gerekmektedir.
Senato kararı için tıklayınız. ÖN-KOŞULLU-DERSLER-SENATO-KARARI
Dilekçe örneği için tıklayınız. ön-koşul-dilekçesi
Seçmeli yabancı dil dersi veren öğretim görevlilerinin e-posta adresleri aşağıdaki gibidir:
Çince dersleri: hayatgurdal@iyte.edu.tr
Japonca dersleri: minghuaxing@iyte.edu.tr
Almanca dersleri: esrakiymik@iyte.edu.tr
Modern Diller Bölüm Sekreteri: Gamze YUNUS (Telefon No: 0232 750 6418 – 6400)
Almanca dersi hakkında önemli bilgilendirme:
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisans programı öğrencileri için Yüksekokulumuz Modern Diller Bölümünde GER201 (Temel Almanca I) ve GER202 (Temel Almanca II) dersleri seçmeli yabancı dil olarak uzaktan öğretim yoluyla açılacaktır.
Ders programına ulaşmak için tıklayınız.